Stiri: Agricultura

Director general ADAMA Agricultural Solutions Romania

ADAMA Agricultural Solutions România are un nou director general

26.01.2021

Director general ADAMA Agricultural Solutions România. Gabriela Vila este noul Director General al ADAMA Agricultural Solutions România. Ea va conduce operațiunile companiei în România și Republica Moldova. Deţinând o experiență de peste 20 de ani în sectorul agri-business, Gabriela Vila a ocupat anterior poziția de Director Național de Vânzări în cadrul companiei.

Director general ADAMA Agricultural Solutions România. Strategia companiei

În această funcţie, ea a fost responsabilă de elaborarea și implementarea strategiei comerciale ADAMA România, reușind să construiască în timp record parteneriate de afaceri durabile. Beneficiind de o înțelegere profundă a principalilor factori care animă domeniul agri-business, a reușit să înțeleagă și să anticipeze atât nevoile fermierilor, cât și, la nivel strategic, principalele evoluții și tendințe din acest sector atât de dinamic.

Experienţă profesională

Gabriela Vila este de peste cinci ani parte din echipa ADAMA România. Anterior a ocupat poziții de conducere sau coordonare în cadrul altor companii importante din sectorul agri-business.

Ea este absolventă a unui program MBA al Open University din Marea Britanie și a Academiei de Științe Economice din București, având o diplomă în Economie și Afaceri Internaționale. Se consideră a fi un lider care pune preț pe integritate și pe o puternică etică a muncii.

Director general ADAMA Agricultural Solutions România. Ce spune Gabriela Vila

“Acest nou rol reprezintă probabil cea mai mare provocare a carierei mele. Este o poziție care mă onorează, dar care vine totodată cu responsabilități importante. Din fericire, știu că am alături o echipă competitivă, alături de care am încredere că vom reuși să respectăm promisiunea ADAMA: aceea că fermierul român va primi întotdeauna soluții adecvate nevoilor sale, produse și servicii eficiente care să le simplifice activitatea și să îi ajute să se dezvolte, în ciuda contextului dificil în care ne aflăm”, a declarat Gabriela Vila.

Citește și Anul Nou Chinezesc 2021. În ce perioadă are loc Anul Bivolului?