Stiri: IT&C

Director general Cisco Romania

Schimbări importante în managementul Cisco România

12.08.2020

Director general Cisco România. Compania anunță numirea lui Paul Maravei în funcția de director general al Cisco România, începând cu 1 august. În plus, după aproape şapte ani la conducerea Cisco România, Dorin Pena a fost promovat la nivel regional.

Director general Cisco România. 20 de ani de experiență în vânzări și management

Paul Maravei deţine peste 20 de ani de experiență în vânzări și management în cadrul Cisco. Anterior acestei numiri, el a fost responsabil pentru vânzările Enterprise din România ale companiei.

Atât Dorin Pena, cât și Paul Maravei sunt lideri experimentați, cu o bună înțelegere asupra afacerilor clienților care activează în diverse sectoare și lucrează cu tehnologii variate.

Paul Maravei a absolvit Facultatea de Calculatoare din cadrul Universității Politehnica București și s-a alăturat echipei Cisco România în 2000, ca Pre-sales Engineer.

Director general Cisco România. Funcţiile ocupate

Din octombrie 2011 până în 2015, a ocupat pozițiile de Manager of Business Development for Global Enterprise și Product Manager for Hybrid Cloud pentru Coasta de Est SUA, conducând strategia de vânzări și servicii a Cisco pentru acea zonă. În anul 2016, a decis să se întoarcă în România și a preluat rolul de Sales Manager pentru sectorul public.

Liderul mondial în tehnologie

Cisco este liderul mondial în tehnologie care face ca Internetul să funcționeze din 1984. Oamenii, produsele și partenerii companiei ajută la conectarea sigură și la identificarea oportunităților digitale viitoare.

Citeşte şi Rezultate Miele 2020. Afacerile companiei, în creştere