Stiri: Energie

Rezultate Conpet.

Cine este noul director general al Conpet?

08.02.2021

Director general Conpet. Dorin Tudora, în prezent director general adjunct al companiei Conpet, a fost numit director general provizoriu al transportatorului naţional de ţiţei. Acesta a preluat noua funcţie începând cu data de 5 februarie 2021.

Corin Tudora a mai fost director general al Conpet între iunie 2010 şi iulie 2012. El este director general adjunct al companiei din februarie 2020.

Director general Conpet. Atribuţii şi responsabilităţi

„Toate atribuţiile şi responsabilităţile aferente calităţii de director general (inclusiv delegările acordate de către CA) vor fi exercitate de Dorin Tudora de la data numirii acestuia, respectiv data de 5 februarie 2021”, anunţă compania.

Procedură din OUG 109/ 2011

Consiliul de Administraţie a aprobat şi declanşarea procedurii de recrutare şi selecţie a directorului general al societăţii, în conformitate cu prevederile OUG nr. 109/ 2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice. Urmează ca la viitoarea şedinţă a Consiliului de Administraţiei să se stabilească etapele procedurii de selecţie şi termenele maximale şi calendarul aferent procedurii. De asemenea, se vor supune aprobării Consiliului de Administraţie următoarele decizii:

  • criteriile de recrutare şi selecţie,
  • anunţul de selecţie
  • calendarul procedurii

Profitul net al Conpet s-a redus cu 2,3% în primele nouă luni din 2020 la 48,94 milioane lei. În acelaşi timp, cifra de afaceri a scăzut uşor cu 0,1%, la 304 milioane lei, comparativ cu perioada similară a anului trecut.

Citeşte şi Cabane cu ciubăr: Destinaţii pentru Ziua Îndrăgostiților 2021