Stiri: Logistica

Director General ID Logistics

ID Logistics are un nou Director General

17.06.2020

Director General ID Logistics. Compania a anunţat că l-a numit în funcția de Director General pe Paul Niță, care a preluat conducerea filialei din România la începtul acestui an. Promovarea a venit firesc, după ce acesta a obținut rezultate deosebite împreună cu echipa locală în cei peste doi ani în care a condus operațiunile companiei.

Director General ID Logistics. Ce spune Yann Belgy

“Mă bucur că pot preda ștafeta unui logistician profesionist care a demonstrat reale calități de leadership, are o viziune clară de business și totodată poate să susțină și să dezvolte cu succes afacerile companiei. Echipa din România este una puternică iar Paul îi oferă viziunea și coeziunea de care are nevoie” a menționat Yann Belgy, fostul Director General.

De acum înainte, Yann Belgy se va concentra doar pe activitatea companiei din Polonia, conducând filiala din această țară.

„Voi continua să mă implic cu aceeași determinare și putere de muncă în toate proiectele noastre, având ca obiective principale atât satisfacția clienților noștri, cât și grija pentru angajați. Cu siguranță mai este loc de creștere, iar inovația, aceasta genă care se găsește în ADN-ul companiei, ne va ajuta să ne diferențiem prin soluțiile oferite. Avem o echipă unită, de oameni dedicați care împărtășesc valorile noastre și alături de care mă bucur să lucrez în fiecare zi”, a spus acesta.

Director General ID Logistics. Experienţă

Paul Niță este un profesionist experimentat în logistică. Acesta deţine o practică de peste 16 ani în diverse poziții de management. În prezent, el este și vice-presedintele Asociației Române de Logistică ARILOG și lector pentru cursuri în domeniu.

Despre compania ID Logistics

ID Logistics este un furnizor internațional de servicii logistice, înființat în anul 2001 în Cavaillon, Franța, de către Eric Hemar. În cei 19 ani de existență, compania s-a extins rapid la nivel global în Europa, Asia, Africa și America de Sud. Acest lucru s-a realizat prin:

  • expansiune directă
  • achiziția unor companii logistice de top

Grupul ID Logistics a înregistrat anul trecut venituri de 1,534 miliarde de euro. Nivelul este cu 9% mai mult decât în anul precedent. În cadrul companiei lucrează în prezent 21.000 de angajați. Aceştia deservesc 320 de operațiuni în 18 țări.

Citeşte şi Termen depunere declaraţie unică 2020. Anunţul făcut de ANAF