Stiri: Companii

Director General Roche Romania

Cine este noul Director General Roche România?

12.04.2021

Director General Roche România. Claudia Fleischer este noul Director General al Roche România, preluând funcţia începând cu 1 aprilie 2021 de la Claudiu Cheleș, care a ocupat funcția de Director General în ultimele șase luni. Claudiu Cheleș va continua în cadrul companiei în rolul său de Patients & Customers Value Head, responsabil de structura comercială a companiei.

Director General Roche România. Experienţă

Claudia Fleischer deţine peste 17 ani de experiență în industria farmaceutică. Ea a ocupat mai multe poziții de conducere, cu responsabilități în dezvoltarea tehnică și clinică de produse medicale, în mai multe departamente din cadrul diviziilor de Diagnostic și Farmaceutice ale Grupului Roche.

Noul director general și-a început cariera în Grupul Roche în 2004, din poziția de Global Trial Coordinator, Pharma Technical Development. În 2015 a fost numită Audit Director Global Functions, înainte de a prelua ultimul său rol de Director General, Roche Diagnostics Automation Solutions în 2017. Claudia este farmacist licențiat și deține un doctorat în Chimie Farmaceutică de la Universitatea Ludwig-Maximilian din Munchen, Germania.

Director General Roche România. Ce spune Claudia Fleischer?

“Sunt cu adevărat onorată de oportunitatea de a conduce Roche România și de a-mi oferi contribuția la îmbunătățirea vieții pacienților din România. Doresc să îi mulțumesc lui Claudiu Cheleș pentru eforturile sale deosebite din ultimele luni de a pregăti organizația pentru provocările viitoare din domeniul sănătății. La nivel global, sistemele medicale se află sub continuă presiune, în timp ce pacienții sunt adesea copleșiți și nu primesc îngrijirile de care au nevoie. De aceea, prioritățile mele vor fi să facilitez accesul pacienților la tratamentele inovatoare de care au nevoie și să îmbunătățesc calitatea vieții pentru pacienți și familiile lor. Dorim să abordăm aceste aspecte în parteneriat, așa că mă voi concentra mai strâns asupra colaborărilor cu profesioniști în domeniul medical și alți parteneri pentru a contribui la atingerea scopului nostru comun: mai multe soluții medicale, cu un cost mai scăzut asupra societății”, a declarat Claudia Fleischer, Director General Roche România.

Atribuţii

Claudia Fleischer va superviza transformarea filialei către o nouă structură care va răspunde mai bine nevoilor sistemului medical și ale pacienților din România. Ea va lucra de asemenea îndeaproape cu asociațiile din industrie precum și cu o gamă largă de parteneri, atât din mediul public cât și cel privat, pentru a facilita accesul pacienților la cele mai noi inovații medicale și pentru a implementa viziunea Roche asupra medicinei personalizate: diagnosticul corect, pentru fiecare pacient, la momentul potrivit.

Citeşte şi Cine este noul director general al Conpet?