Stiri: Sanatate

Director general Roche Romania

Roche România are un nou director general

01.10.2020

Warning: DOMDocument::loadHTML(): htmlParseEntityRef: no name in Entity, line: 23 in /home/jurnalul/public_html/www/wp-content/themes/jurnalul/functions.php on line 2878

Director general Roche România. Claudiu Cheleș, în prezent Patients & Customers Value Head în cadrul Roche România, va prelua poziția de director general Ad-Interim Roche Pharma România, începând cu 1 octombrie 2020. Acesta îi urmează în funcţie lui Martine Draullette, care a condus filiala locală a grupului timp de cinci ani.

Director general Roche România. Studii

Claudiu Cheleș este licenţiat în medicină. El a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București și deţine un MBA în Administrarea Afacerilor de la Caledonian University din Glasgow.

Claudiu Cheleș s-a alăturat echipei Roche România în 2016 în poziţia de Sales Director.

Director general Roche România. Experienţa deţinută de Claudiu Cheleş

Noul director general deţine o experiență de peste 20 de ani în industria farmaceutică. El a ocupat poziții de conducere locale și regionale în companii cu modele de business variate precum:

  • Servier
  • Glenmark
  • Valeant
  • Novartis

Ce spune Claudiu Cheleş?

„Doresc să îi mulţumesc lui Martine Draullette pentru contribuţia sa deosebită la întărirea reputaţiei companiei şi pentru eforturile sale de sprijinire a accesului pacienţilor la inovaţia în domeniul medicinei.

Mai departe, ne dorim ca întreaga societate să beneficieze de pe urma celor peste 120 de ani de tradiţie a companiei Roche în cercetare şi inovare. În perioada următoare, nevoile medicale ale românilor vor continua să crească iar obiectivul nostru este să venim cu soluţii medicale inovatoare care îmbunătăţesc calitatea vieţii pacienţilor, având în acelaşi timp un cost mai redus pentru societate şi sistemul de sănătate din România.

Vom continua de asemenea să lucrăm cu partenerii noştri din industria farmaceutică şi din mediul profesional pentru a asigura un acces cât mai larg la servicii medicale de calitate, pornind de la diagnosticarea corectă a pacienţilor şi până la alegerea tratamentului potrivit pentru fiecare dintre ei”, a afirmat Claudiu Cheleş, Director General Ad-Interim Roche Pharma România.

Director general Roche România. Strategie

În noua sa funcţie, el se va axa pe întărirea relaţiilor cu mediul de reglementare şi partenerii externi pentru a asigura pacienților români accesul la cele mai noi descoperiri și tehnologii din domeniul medical, într-un mod sustenabil pentru sistemul de sănătate din ţara noastră.

Citeşte şi Vaccin antigripal gratuit 2020. Anunţul făcut de Ministerul Sănătăţii