Slide

Stiri: Companii

Piața de consultanță în management din România în perioada 2022-2023.

Thales România are un nou director general

01.02.2022

Director general Thales România. Cristian Sfichi a fost numit director general pentru România la 1 ianuarie 2022, preluând funcţia de la Silviu-Grigore Agapi, care a condus Thales România din 2012 şi acum se pensionează.

Experienţă profesională

Cristian Sfichi face parte din echipa Thales România din 2017, în funcţia de director Aerospace Defence & Security, dezvoltând oportunităţi de business pe piaţa din România în domeniul apărării şi securităţii.

Licenţiat în fizică nucleară, cu diplomă Master of Science – „International Defense Sales & Marketing” la Royal Defense Academy şi Cranfield University, Cristian Sfichi activează în industria aerospaţială, de apărare şi securitate de aproape 25 de ani.

Acesta a început ca junior marketing officer pentru staţile tactice Racal (acum Thales) în România şi a fost implicat în primul program care a presupus transferul unei astfel de tehnologii către o companie românească. A fost unul dintre primele proiecte industriale de apărare implementate după 1989 în România.

Director general Thales România. Ce spune Cristian Sfichi?

”Voi lucra îndeaproape cu partenerii locali şi cu echipele globale ale Thales pentru a consolida în continuare afacerea la nivel local şi pentru a sprijini transformarea digitală în domeniile apărării, guvernamental şi de securitate. Guverne, instituţii şi companii se bazează, de asemenea, pe Thales pentru furnizarea şi operarea de sisteme de satelit, iar această expertiză este acum disponibilă şi în România”, spune Cristian Sfichi.

Citeşte şi Delgaz Grid are un nou director general