Stiri: Companii

Director resurse umane CBRE Romania

CBRE România are un nou director de resurse umane

07.10.2019

Director resurse umane CBRE România. Compania a anunțat că și-a extins echipa locală de management prin numirea Alexandrei Baciu în funcția de Head of HR (People), începând cu luna septembrie. Cu o experiență profesională de 15 ani în domeniul resurselor umane, ea va superviza strategia HR pentru cei 160 de angajați ai echipei CBRE România.

CBRE este liderul global și național al pieței de consultanță imobiliară.

Director resurse umane CBRE România. Experiența profesională

De-a lungul carierei sale, Alexandra Baciu a activat în domeniul HR (People) în cadrul mai multor organizații și sectoare, cum ar fi:

 • electrocasnice
 • consultanță
 • Oil & Gas

Înainte de a se alătura echipei CBRE, Alexandra a lucrat ca HR Manager România și Bulgaria în Whirlpool Corporation.

De asemenea, ea a ocupat pozițiile de:

 • Consultant Senior Learning and Development în cadrul Vodafone
 • Consultant Change Management pentru EY Advisory
 • Consultant intern în IBM și OMV Petrom

Alexandra Baciu crede cu tărie în „service designul” funcției de HR, care combină interacțiunea umană cu perspectiva business pentru a oferi angajaților experiențe pozitive și de impact.

Ce spune noul director de resurse umane al CBRE România?

„Esența performanței începe prin a ne dezvolta pe noi înșine ca oameni și prin a oferi servicii de calitate în primul rând pentru viața noastră. Dacă adăugăm o gândire vizionară de business, un climat de lucru inspirațional, o etică sănătoasă de coaching, cu o experiență pozitivă la locul de muncă, obținem baza pentru a construi continuu competențe care să asigure excelența serviciilor față de clienții noștri. CBRE este un brand cu un scop bine definit, care urmărește redimensionarea nu doar a serviciilor imobiliare, ci și a comunității de oameni care alcătuiesc brandul”, a declarat Alexandra Baciu, Head of HR (People), CBRE Romania.

Director resurse umane CBRE România. 160 de angajați

CBRE este prezentă pe piața din România din anul 2008, când a preluat compania românească Eurisko, fondată în 1997.

În prezent, CBRE România deține peste 160 de angajați în București și în orașele regionale precum:

 • Cluj-Napoca
 • Constanța
 • Iași
 • Timișoara
 • Pitești
 • Baia Mare

Director resurse umane CBRE România. Serviciile oferite

Compania oferă o gamă extinsă de servicii integrate, inclusiv administrare și coordonare de tranzacții și management de proiecte, servicii de design and build, managementul proprietății, administrarea investițiilor, evaluare și consultanță strategică.

„Deseori spunem că oamenii reprezintă cea mai importantă resursă a companiei, fără efortul de a dovedi acest lucru. Prefer faptele în locul cuvintelor și de aceea mizăm pe o dinamică bună a echipei, ascultarea oamenilor și decizii îndrăznețe. Piața de real estate este în continuă transformare, iar mediul de lucru actual necesită un nou profil de experți pentru a depăși așteptările clienților”, a adăugat Răzvan Iorgu, director general la CBRE România.

Citește și Ubisoft București se mută într-un nou sediu