Director Visma Software Romania

Visma Software România are o nouă conducere

13.02.2020

Director Visma Software România. 2020 a început cu schimbări în echipa de management a Visma Software România. Sorin Rotariu, care se află în echipa companiei de peste 20 de ani, are acum rolul de Country Managing Director, activând în Visma România Holding, iar funcția de Managing Director o ocupă Daniel Reisenauer.

Director Visma Software România. Experiența profesională

Noul Managing Director, Daniel Reisenauer, este născut în Sibiu. El are o experiență de peste 15 ani în domeniul BPO, ocupând poziții de:

  • Delivery Lead
  • Account Manager
  • Location Lead

Acesta a lucrat în cadrul unor companii de top la nivel global precum Office Depot și Accenture.

Sorin Rotariu, fostul Managing Director, cu 20 de ani de experiență în cadrul Visma Software România, a clădit bazele companiei și consideră că modelul scandinav este cel mai bun de urmat, fiind transparent, fără multă birocrație și foarte eficient. El îi lasă acest rol lui Daniel Reisenauer, cu care colaborează foarte bine în prezent și cu siguranță în viitor.

Director Visma Software România. Misiune

În perioada următoare, Daniel se va ocupa de tot ceea ce înseamnă activitatea Visma Software SRL, fiind administratorul firmei, Sorin având în portofoliu administrarea Visma Romania Holding, umbrela sub care Visma își desfășoară activitatea în România.

Noul Managing Director vine cu idei noi, planuri ambițioase și multă determinare.

Ce spune noul director?

,,Îmi doresc să creez pe plan local o cultură organizațională bazată pe valorile companiei, pe creștere smart, încredere, responsabilitate, dezvoltare personală, diversitate și „inclusion”. O altă prioritate va fi dezvoltarea unui employer branding prin care să continuăm să fim “employer of choice”, atât în Sibiu, cât și în Timișoara” a mai completat actualul Managing Director al Visma Software România, Daniel Reisenauer.

Odată cu această evoluție, Sorin Rotariu, fostul Managing Director, actual Country Managing Director și administrator al Visma Romania Holding ne spune că: “modul de abordare a strategiei Visma în România se schimbă. Dacă până acum ne concentrăm pe crearea și consolidarea imaginii Visma ca un recruiter solid și provocator în Timișoara și Sibiu, cu un mediu de lucru creat după modelul scandinav în care se pune accent pe persoană, trebuie să trecem la imaginea Visma și ca furnizor de software economic, la nivel național, având în vedere intrarea în acționariatul SmartBill. De asemenea voi încerca să identific și potențiale achiziții în perioada următoare”

Citește și Avertisment de la Comisia Europeană: România trebuie să pună capăt exploatării forestiere ilegale

 

 

 

 

Citiți și despre: