Directorul general al Loteriei Române, revocat din funcţie

22.08.2017

Consiliul de Administraţie al Loteriei Române a decis în ședinţa de ieri revocarea lui Mihai Păduraru din funcţia de director general al companiei. Până la numirea unui nou director general, interimatul funcţiei de director general va fi asigurat de către Dănuţ Sporea.

„În şedinţa din data de 21.08.2017, Consiliul de Administraţie al C.N. „Loteria Română” S.A. a hotărât revocarea domnului Mihai Păduraru din funcţia de director general al companiei. Începând cu data de 21.08.2017, domnul Dănuţ Sporea va asigura interimatul funcţiei de director general al C.N. „Loteria Română” S.A. până la numirea de către membrii Consiliului de Administraţie a directorului general şi încheierea contractului de mandat”, a anunţat Loteria, întru-un comunicat de presă.

În data de 26 iulie 2017, Consiliul de Administrație al Companiei Naționale Loteria Română a decis revocarea din funcție a directorului general de la acea vreme, Marius Cezar Pantea. Şi atunci, până la numirea lui Mihai Păduraru în funcție, interimatul a fost asigurat tot de către Dănuț Sporea.

 

 

Citiți și despre: