Stiri: Companii

Directorul MCA Grup s-a înscris în competiţia „Antreprenorul anului 2014”

06.08.2014

Directorul general al producătorului de uşi de garaj MCA Grup, Ciprian Oprea, s-a înscris în competiţia „Antreprenorul anului 2014”, organizată de Ernst & Young. Concursul este organizată pentru prima dată în România şi face parte din programul derulat de Ernst & Young la nivel mondial. Competiţia îşi propune să-i premieze pe cei mai inovatori şi de succes antreprenori din lume, iar omul de afaceri care va fi desemnat, în urma jurizării, învingător al competiţiei naţionale, pe 12 noiembrie 2014, va reprezenta România la ediţia internaţională din iunie 2015, la Monte Carlo.

Omul de afaceri Ciprian Oprea este director general, acţionar şi fondator al MCA Grup, o afacere de familie, lansată în urmă cu 16 ani într-un apartament la bloc şi dusă sub îndrumarea sa la nivelul de a fi recunoscută drept cea mai mare fabrică de uşi secţionale din ţară şi din Sud-Estul Europei.

„Pentru mine, uşile de garaj reprezintă o pasiune, iar să văd oamenii bucuroşi de produsele alese şi de serviciile oferite de compania noastră este răsplata cea mai mare. De aceea, derulăm programe de dezvoltare continuă, atât pe partea de produs şi servicii ostrume, cât şi pentru personalul companiei, prin traininguri şi cursuri periodice de management, de vânzări sau de pregătire tehnică. Obiectivul ostrum este să ne poziţionăm în câţiva ani în topul producătorilor europeni din domeniul soluţiilor de închidere”,a declarat Ciprian Oprea, CEO al MCA Grup.

Compania pe care o conduce a încheiat anul 2013 cu afaceri de 8 milioane de euro, din care exporturile au contribuit cu 25%.