Stiri: Retail

Diverta a deschis un nou magazin

29.08.2016

Diverta a deschis, săptămâna trecută, un nou magazin, în centrul comercial Promenada. Noul magazin este amenajat pe o suprafaţă de 170 metri pătraţi, urmând ca până în noiembrie să se extindă cu un spaţiu adiacent de 100 metri pătraţi.

Unitatea vine în întâmpinarea clienţilor cu mixul unic de produse caracteristic retailerului, în care se regăsesc cele mai căutate cărţi, jucării, gadget-uri, colecţii şcolare, dar şi papetărie de calitate.

„Magazinul Diverta din Promenada Mall este al doilea deschis anul acesta şi face parte din planul nostru de extindere a reţelei. Acesta vine în completarea celor şase magazine Diverta din Capitală, localizate în cele mai importante centre comerciale şi în puncte-cheie ale oraşului. În paralel, am lansat şi sezonul «Bags to School» prin care vrem să venim în întâmpinarea părinţilor şi copiilor cu oferte atractive la cele mai căutate şi de calitate articole şcolare”, a declarat Amalia Buliga, CEO Diverta.

Înfiinţat în 1999, Diverta este un retailer integrat în domeniul cărţii, papetăriei şi jucăriilor şi are o reţea de 25 de magazine în toată ţara. Compania distruibuie peste 30.000 de titluri de carte, o gamă variată de articole şcolare şi office, cele mai căutate branduri de jucării şi cadouri şi soluţii de ambalare.