Stiri: Companii

Divertiland, destinația preferată a peste 8.000 de vizitatori în primul weekend de la deschidere

18.06.2015

Parcul de distracţii Divertiland a fost, în primul weekend de la deschiderea sezonului, destinația preferată a peste 8.000 de vizitatori. Soarele, alături de cele peste 22 de tobogane au adus un început de vacanță reușit pentru toți vizitatorii. Piscina cu valuri, unică în România, a fost și ea una dintre atracțiile preferate de cei care s-au reîntors la Divertiland.

Conform statisticilor, peste 50% dintre cei care au vizitat Divertiland în primul weekend de la deschidere sunt clienți care au ales să se reîntoarcă pentru un nou sezon la distracție. Zona pentru copii, care din acest sezon beneficiază de apă încălzită în piscina specială, a fost preferata familiilor cu copii cu vârste până în 4 ani.

“Pentru săptămânile următoare ale sezonului urmează să ne extindem capacitatea în sectorul Food & Beverage și să continuăm să lansăm promoții și produse speciale, adresate fie segmentului de cumpărători online, fie celor care își achiziționează biletele direct prin casierie. Ca parte a strategiei noastre de satisfacere a consumatorului, din acest an am inclus indicatori de performanță pentru timpul în care un client este servit – atât la intrare, cât și în zonele de Food & Beverage – iar marja în care dorim să ne încadrăm este 5-15 minute, în funcție de solicitările acestuia. În primul weekend, peste 30% dintre bilete au fost achiziționate online, ceea ce a contribuit la o procesare rapidă a clienților pe parte de acces, aceasta constituind și una dintre prioritățile sezonului 2015 “, a declarat Adonis Lourezos General Manager al Divertiland.

Și în acest sezon, transportul public spre Divertiland va fi asigurat prin intermediul trenurilor CFR sau cu autobuzul 236, cu plecare de la stația de metrou Eroilor sau cu microbuzele puse la dispoziția vizitatorilor în mod gratuit, pe ruta metrou Preciziei, Păcii (zona Turbohale), Divertiland și retur.

Divertiland aduce pe piață o ofertă completă de petrecere a timpului liber, prin cele 22 de tobogane inedite pentru toate vârstele, singura piscină cu valuri și unica plajă cu nisip din București, zonă specială pentru copii, cu piscină încălzită, structură de tip Bungee Dome și multe alte atracții, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.