Divertiland Water Park preturi reduse

Divertiland Water Park anunță o nouă ofertă specială!

12.08.2019

Divertiland Water Park a anunțat că a lansat o nouă ofertă prin care acordă adulților 20% reducere la prețul biletelor în fiecare zi de luni și vineri. Oferta poartă numele Happy Summer Days și va fi valabilă pe toată durata sezonului 2019. Prin această inițiativă, cel mai mare operator de distracții acvatice din Capitală dorește să faciliteze accesul vizitatorilor în parcul de divertisment în zilele care lansează săptămâna și weekendul.

Divertiland Water Park prețuri reduse. Oferta Happy Summer Days

Oferta Happy Summer Days este a 7-a dintr-o serie de promoții care vor acoperi distributiv fiecare zi din săptămânile rămase din sezonul Divertiland cu numărul 7, în jurul căruia au fost construite conceptele: ”O vară cât 7” / ”Distracție 7 din 7”.

Divertiland Water Park prețuri reduse. Unul dintre cele mai spectaculoase parcuri acvatice din Europa

Divertiland Water Park este unul dintre cele mai spectaculoase parcuri acvatice din Europa. Acesta are o întindere de peste 100.000 metri pătrați care găzduiesc 22 de tobogane cu flux continuu de apă, piscină cu valuri, Lazy River, piscină olimpică, piscine pentru relaxare, locuri de joacă pentru copii, 11 restaurante, 5 baruri, terenuri de volei, plaje, 4500 de șezlonguri cu umbrele și 1000 de locuri de parcare special amenajate.

Divertiland Water Park prețuri reduse. De unde se pot cumpăra bilete?

Biletele de acces pot fi cumpărate atât online pe divertiland.ro, cât și de la casieriile Divertiland. Parcul acvatic se află la ieșirea din cartierul Militari, pe strada Divertismentului, nr.1 .

Parcul acvatic este deschis zilnic între orele 10:00 – 20:00 pe toată perioada estivală.

Citește și Perseidele 2019. Eveniment special, organizat de București Mall

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Divertiland Water Park anunță o nouă ofertă specială!

  1. Pingback: Risc de incendii in Grecia 2019 - Anunt MAE | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.