Divertiland Water Park se redeschide

13.06.2018

Divertiland Water Park anunță deschiderea sezonului 2018. Este cel de-al 6-lea an în care cel mai mare parc acvatic de distracții din ţară își așteaptă vizitatorii cu o gamă variată de atracții și facilități de înaltă calitate la prețuri deosebit de competitive.

Clienţii se vor putea bucura în voie de-a lungul sezonului de cele 22 de tobogane cu flux continuu de apă, piscină cu valuri, piscină de dimensiuni olimpice, cele 2 piscine pentru copii, Lazy River, plajă cu nisip, terenul de volei și zona de joacă pentru copii. Cei care vin la Divertiland Water Park vor avea la dispoziție șezlonguri, umbrele de soare, pavilioane dedicate evenimentelor și casete de valori.

Pentru a aduce un plus de satisfacție clienților, una dintre noutățile parcului acvatic în sezonul 2018 constă în optimizarea serviciilor de baruri și restaurante.

Vizitatorii Divertiland Water Park vor putea să-și satisfacă preferințele sau curiozitățile culinare la restaurantele Trattoria Monza, Babanowaqe, Shrimpmania, Berăria Park, Santorini, Bistro 37-39, Raw Corner, Paella, Fabrica di Gelato și Fabrica de Mâncare – branduri cu renume în sectorul food&beverages, operate de MGC Group.

În noul sezon, la Divertiland Water Park se va putea ajunge atât cu autoturismul personal, cât și cu transportul în comun: cu autobuzul RATB 137 de la stația Piață 21 Decembrie 1989 până la stația Hornbach-KIKA, cu autobuzul RATB 236 de la stația Spitalul Universitar până la stația Divertiland și cu trenul de la Gara de Nord sau Gara Basarab. De asemenea, parcul acvatic va pune la dispoziția vizitatorilor autobuze proprii ce vor pleca la fiecare 30 de minute din zona stațiilor de metrou Precizei și Păcii.

Pentru confortul vizitatorilor, Divertiland Water Park, prin parteneriat, oferă la plecare serviciul de transport persoane BlackCab, prin intermediul personalului de la casierie.

Altă inovație implementată în sezonul 2018 constă în instalarea de stații de încărcare a mașinilor cu propulsie electrică. Punctele de realimentare se vor găși în parcarea de 1000 de locuri a parcului acvatic.

Parcul acvatic este deschis zilnic între orele 10:00 și 20:00.

 

 

 

 

Citiți și despre: