Stiri: Retail

Dm drogerie angajati Oamenii, nucleul unei companii

Dm drogerie markt: Oamenii sunt nucleul unei companii

02.04.2019

Dm drogerie angajați. Oamenii reprezintă nucleul unei companii. Și în acest context, în cadrul companiei dm drogerie markt, accentul se pune pe echipă. Așadar, Dm drogerie markt România abordează un mod de lucru diferit. Acesta este adaptat după o filozofie germană dezvoltată în zeci de ani de activitate pe piața de retail.

Dm drogerie angajați. Oportunități pentru salariați

În cadrul acestei filozofii, fiecare salariat are ocazia să discute deschis despre problemele pe care le întâmpină. De asemenea, fiecare angajat este încurajat să preia răspunderea și să găsească soluții.

Modalitatea de lucru abordată este una deschisă și relaxată. Prin urmare, fiecare angajat știe care este scopul muncii sale.

Plecând de la simpla întrebare “De ce?”, filozofia retailerului este un model de lucru propriu al companiei, orientat spre soluții de succes.

Dm drogerie angajați. Dezvoltare profesională

“Provocarea noastră constantă este să ne asigurăm că fiecare membru al echipei dm drogerie markt își cunoaște sensul muncii și beneficiază de cadrul ideal pentru a se dezvolta atât pe plan profesional cât și pe cel personal, iar noi, ca angajatori, ne străduim să le oferim deschidere, astfel ca fiecare angajat să poată pune întrebări și să afle care este contribuția lui în companie, prin munca pe care o face. Mai mult, încurajăm oamenii să acționeze cu responsabilitate și să nu se ferească să spună ce gândesc, de teama unui eventual conflict”, explică Anita Pop, manager al departamentului HR al dm drogerie markt România.

Evoluția constantă a angajaților este importantă pentru o companie. În plus, majoritatea salariaților au ocazia să avanseze din punct de vedere profesional.

“Dezvoltarea profesională este foarte importantă pentru cei care lucrează în companie, indiferent de poziția ocupată, și dacă lucrează într-una dintre drogheriile din țară, și dacă își desfășoară activitatea în sediul central. Membrii echipei noastre au ocazia să participe la training-uri în România dar și în țările din concernul dm. Punem accentul și pe avansările colegilor noștri, astfel că înainte să facem angajări externe, mereu dăm ocazia unui coleg să avanseze pe un alt post, dacă acesta își dorește”, a explicat Anita Pop.

Dm drogerie angajați. ”Oamenii nu sunt un mijloc, ci scopul”

Filozofia retailerului dm drogerie markt pune un accent deosebit pe fiecare membru al echipei, pe individualitatea fiecăruia, după principiul că “oamenii nu sunt un mijloc, ci scopul”. În cadrul dm, în centrul tuturor activităților este omul, fie că este vorba despre clienți, colegi sau parteneri.

Dm drogerie angajați. 900 de salariați

Dm drogerie markt este prezentă pe piața din România de 10 ani. În toată această perioadă au fost create mai bine de 900 de locuri de muncă în cele peste 100 de magazine din țară, dar și în sediul central și depozitul din Timișoara.

Citește și Zentiva preia compania britanică Creo Pharmaceuticals