Stiri: Logistica

DMA Trans Logistic își extinde flota auto

05.08.2016

DMA Trans Logistic, companie de transport intern și internațional, a încheiat o tranzacție de 3,3 milioane de euro cu Mercedes Benz şi Schmitz Cargobull. Astfel, flota companiei DMA Trans Logistic se mărește astfel cu 30 de cap tractoare Mercedes Benz, Noul Actros 1845 LS 4X2 F 13 şi 30 semiremorci Schmitz Cargobull.

,,Această achiziție reprezintă pentru DMA Trans Logistic un prim pas pentru extinderea domeniului de activitate dar și pentru oferirea unor servicii de inalta calitate. Ne dorim ca în scurt timp să urcam în topul preferințelor clienților la nivel national şi international”, a declarat Doru Miravitchi, Administrator la DMA Trans Logistic .

Conform acestora, odată cu extinderea activității de transport apare şi nevoia de a achiziționa cap tractoare şi semiremorci de ultimă generație care să ofere siguranță, rapiditate și satisfacerea celor mai exigente nevoi ale clienților.

Prin urmare, modelele de camioane achiziționate reușesc să îndeplinească cele mai înalte standarde, în ceea ce priveste confortul, siguranță, dinamică, iar novațiile tehnice reduc consumul de carburant.