Stiri: Finante

Dobândă cont economii Revolut.

Revolut Bank lansează în România un produs de economisire. Ce dobânzi oferă?

26.02.2024

Dobândă cont economii Revolut. Aplicația Revolut a lansat depozitele de economii cu dobândă anuală pentru cei peste 3,5 milioane de clienți din România. Contul de economii este primul produs de economisire conceput în întregime de Revolut Bank UAB, iar clienții români vor putea primi până la 4,25% dobândă brută anuală la depozitele în lei deținute la banca digitală.

Dobândă anuală la depozitele în lei

Cu ocazia lansării, Revolut Bank UAB va oferi o dobândă anuală la depozitele în lei păstrate în conturile sale de economii diferențiată în funcție de tipul de plan deținut de client: Standard 2,50% p.a. (per annum), Plus 2,50% p.a., Premium 3% p.a., Metal 3,75% p.a. și Ultra 4,25% p.a. Clienții care doresc să obțină dobânzi mai mari pot trece la un plan superior, din doar câteva apăsări de ecran, în aplicație. Pentru a depune fonduri și a primi dobânda aferentă, clienții trebuie să actualizeze aplicația la cea mai recentă versiune, apoi, din Conturi, să selecteze opțiunea Adaugă cont nou / Economii de unde vor putea deschide un cont în lei purtător de dobândă.

Dobândă cont economii Revolut. Adăugarea de noi sume

Conturile de economii Revolut permit adăugarea de noi sume la fondurile deja strânse sau retragerea cu ușurință a fondurilor de către client, dobânda se acumulează zilnic, iar economiile sunt protejate. Depozitele în lei deținute la Revolut Bank UAB sunt garantate prin Schema de Garantare a Depozitelor. Noul produs este disponibil pentru toate planurile Revolut, iar termenii și condițiile diferă în funcție de planul deținut.

“Revolut Bank UAB continuă să își diversifice oferta de produse pentru clienții din România, ca un adevărat cont bancar principal. Dacă până acum clienții își țineau economiile în aplicația Revolut în conturi care nu aduceau dobândă, de acum înainte ei vor putea beneficia de dobânzi de până la 4,25% pe an, pentru economiile în lei deținute în conturile de economii din aplicație. Clienții vor obține astfel și mai mult de la fondurile lor, vor putea adăuga imediat bani în conturile de economii sau vor putea retrage fonduri oricând doresc, în timp ce dobânda fixă acordată se va acumula în fiecare zi”, a declarat Gabriela Simion, General Manager Revolut Bank UAB sucursala România.

Citește și NN Pensii are un nou CEO