Dobanzi depozite in lei UniCredit Bank

UniCredit Bank, anunț privind dobânzile la depozitele în lei

07.03.2019

UniCredit Bank a anunțat că oferă o dobândă de 2,7% pe an pentru depozitele noi în lei la șase luni. Condiția este ca acestea să fie constituite prin canale digitale. Astfel, instituția de creditare reconfirmă poziționarea de a fi banca pentru lucrurile care contează pentru clienții săi şi le oferă acestora o nouă campanie prin care remunerează depozitele în lei constituite pe o perioadă de şase luni, exclusiv prin canale digitale, cu 2,7% pe an, o dobândă foarte competitivă în piață pentru produsele din această categorie.

Dobânzi depozite în lei UniCredit Bank. Ce presupune campania?

Mai exact, în cadrul acestei campanii, clienţii persoane fizice pot beneficia de dobânda de 2,7% pe an pentru orice depozit nou constituit la UniCredit Bank în perioada 1 martie 2019 – 30 august 2019, fără o sumă minimă necesară exclusiv prin intermediul aplicaţiilor Online Banking sau Mobile Banking.

Dobânda de 2,7% pe an se acordă pentru depozitele constituite prima dată în perioada campaniei. Aceasta este limitată la o valoare cumulată de 1.000.000 lei per client, ulterior prelungirii la scadență dobânda aplicată fiind cea în vigoare la data prelungirii.

Dobânzi depozite în lei UniCredit Bank. Ce spun reprezentanții băncii?

“Prin această nouă campanie vrem să încurajăm populația să economisească, oferind o dobândă competitivă pe piața bancară, fără a impune un nivel minim al resurselor mobilizate. Vrem, totodată, să le oferim clienților care aleg să adopte mijloacele moderne de interacțiune cu banca, utilizând gratuit aplicațiile Online și Mobile Banking de la UniCredit Bank, un nou extra-beneficiu”, a declarat Septimiu Postelnicu, Vicepreședinte Executiv Divizia Retail în cadrul UniCredit Bank.

Dobânzi depozite în lei UniCredit Bank. Strategia băncii

Noua campanie se integrează în strategia de digitalizare a UniCredit Bank, în contextul căreia clienţii care dețin un produs GeniusCont și folosesc lunar Mobile Banking și/sau Online Banking au numeroase extra-beneficii, precum:

  • accesul la Happy Hour Exchange Rate
  • banii înapoi pentru plata facturilor
  • dobânda dedicată pentru depozitele constituite prin aceste aplicații

Citește și Consiliul Concurenței deschide o anchetă la Romgaz și Petrom. Motivul?

 

Citiți și despre: