Stiri: Finante

Dobanzi depozite TBI Bank 2020

Dobânzi depozite TBI Bank 2020. Anunț important făcut de bancă

14.01.2020

Dobânzi depozite TBI Bank 2020. Banca a anunțat că își extinde oferta de soluții de economisire cu o nouă scadență de 15 luni și o dobândă anuală de 4,4%. Astfel, TBI Bank lansează un nou produs de economisire în 2020. Este vorba de un depozit în lei cu scadență la 15 luni și dobândă de 4,4% pe an. Depozitul se adresează în principal celor care își doresc să economisească pe o perioadă cuprinsă între unu și doi ani. Lansarea are loc în contextul în care soluțiile oferite pe piaţa de profil din țara noastră sunt limitate.

Dobânzi depozite TBI Bank 2020. Ce trebuie să faci pentru a accesa acest depozit

Noul depozit TBI Bank poate fi constituit:

  • în rețeaua de agenții
  • prin intermediul platformei de depozite online a băncii.

Produsul este accesibil atât consumatorilor care preferă să interacţioneze cu personalul din agenții, cât și celor care își doresc o experiență complet digitală și care, pe lângă dobânda avantajoasă, pun preț pe timpul economisit și pe flexibilitatea sporită a acestei soluţii 100% online.

Dobânzi depozite TBI Bank 2020. Direcția strategică a băncii

Direcţia strategică a băncii este de a oferi tuturor clienților săi un pachet complet de produse și servicii. Așadar, TBI Bank oferă dobânzi competitive pentru toate depozitele în lei și zero costuri la constituirea și administrarea depozitelor, precum și în situaţia retragerii în numerar a sumelor din depozit la scadență. Un alt beneficiu este reprezentat de dobânda de 1% oferită în caz de lichidare anticipată a depozitului.

Dobânzi depozite TBI Bank 2020. Ce spune conducerea băncii

“În prezent, fiecare dintre noi are un obiectiv când vine vorba despre economisire – fie că punem bani deoparte pentru o nouă mașină, pentru o locuință, pentru o vacanță într-un loc exotic sau pentru bătrâneți liniștite. Ca să atingem acest obiectiv trebuie să avem în vedere un orizont de timp potrivit pentru noi și să economisim eficient. Asta înseamnă o dobândă bună care, în cel mai bun caz, să depăşească rata inflației și, foarte important, o soluție de economisire fără costuri ascunse, care ne-ar putea diminua economiile. Pe scurt, dobânzi atractive, flexibilitate și zero costuri ascunse, adică tocmai aspectele care stau la baza produselor noastre”, declară Denis Căciulă, Head of Deposit Management în cadrul TBI Bank.

Din 2020, toate dobânzile au fost actualizate

Pe lângă noul produs de economisire, începând cu 1 Ianuarie 2020, TBI Bank a actualizat dobânzile oferite la toate depozitele în lei. Este vorba de depozitele cu scadențe care variază între 1 și 36 de luni. Banca oferă între 1,6% și 4,4% pe an în funcție de perioada aleasă.

Citește și Rezultate FlixMobility 2019. 62 de milioane de pasageri transportați