Stiri: Companii

Doi antreprenori români lansează platforma de booking ViziteazaDelta.ro

22.02.2018

Doi antreprenori români, Dragoș Cătălinoiu Gociman și Gabriel Iliescu, au lansat cu ocazia Târgului de Turism al României, care va avea loc în perioada 22-25 februarie 2018 la Romexpo București, prima platformă de prezentare, rezervare și vânzare a unei destinații turistice din România, ViziteazaDelta.ro, în urma unor investiții de aproximativ 130.000 euro.

”Până în prezent, am alocat acestui proiect din fonduri proprii circa 130.000 euro, iar în următorul an intenționăm să mai investim încă 70.000 euro, bani care vor proveni tot din fonduri proprii”, a declarat Dragoș Cătălinoiu Gociman, unul dintre inițiatorii proiectului ViziteazaDelta.ro.

Platforma de booking ViziteazaDelta.ro este specializată în promovarea de pachete turistice integrate (asta înseamnă: servicii de cazare, transport, masă, excursii, agrement într-un singur loc) și este la ora actuală prima și singura platformă din România, care oferă servicii turistice integrate pentru destinația Delta Dunării. În dezvoltarea platformei, cei doi antreprenori au primit consultanță de la MaxiTours, un important tour-operator european.

”Principalele beneficii pe care turiștii le pot avea dacă decid să folosească platforma noastră este că pot să își creeze singuri vacanțele sau evenimentele corporate, pe principiul „Do it yourself” și că au parte de asistență turistică permanentă 24 de ore, șapte zile din șapte la destinație, întrucât avem reprezentanți ViziteazăDelta.ro care pot să îi ajute să rezolve la fața locului orice fel de cerință suplimentară ar avea”, a mai spus Dragoș Cătălinoiu Gociman.

Antreprenorul a adăugat că platforma are deja o echipă de 21 angajați și un departament dedicat organizării evenimentelor Corporate în Delta Dunării.

”Anticipăm că în primul an de funcționare, după lansarea oficială, vom avea vânzări de pachete turistice în valoare de aproximativ 3 milioane de euro. Credem că la fel ca noi, românii au încredere în turismul românesc și văd în Delta Dunării o destinație turistică europeană de top”, a afirmat, la rândul său, Gabriel Iliescu, co-inițiator al ViziteazaDelta.ro.

Antreprenorul crede că Delta Dunării poate fi acea ”locomotivă” capabilă să facă din România un punct de atracție pe harta turistică a lumii.