Stiri: Retail

Doi noi membri în conducerea Flanco

05.02.2014

Începând cu luna februarie, echipa de Senior Management a Flanco Retail are doi noi membri. Astfel, Nicoleta Capătă a fost numită în funcţia de director de resurse umane, iarMădălin Rugeanu va ocupa funcţia de director de retail.

În echipa de Senior Management se mai regăsesc directorul general, directorul financiar şi directorul de marketing.

“Investiţia continuă în dezvoltarea profesională a echipei este un factor motivant pentru rezultate peste aşteptări şi pentru performanţe care sunt recompensate şi recunoscute”, a declarat Dragoş Sîrbu, CEO Flanco.

Potrivit lui, cei doi au condus departamente importante în Flanco: resurse umane şi dezvoltare, iar experienţa dobândită şi rezultatele obţinute în cei 10 ani petrecuţi în companie îi recomandă pentru noile poziţii.

Noul director de resurse umane va dezvolta strategia companiei în acest domeniu. Printre priorităţile din acest an se numără implementarea programelor de dezvoltare profesională, managementul performanţei şi identificarea şi cultivarea talentelor din organizaţie.

Mădălin Rugeanu va coordona strategia de vânzări a companiei şi proiectele de extindere şi modernizare a reţelei. Prioritatea lui este aceea de a consolida poziţia companiei pe piaţa locală de retail electro-IT.