Stiri: Retail

DOMO deschide un magazin în parcul comercial Vulcan

02.09.2014

Retailerul electro-IT DOMO va inaugura pe data de 4 septembrie un nou magazin în București, acesta fiind a zecea unitate din Capitală. Investiţia în deschiderea magazinului se ridică la 800.000 de euro, iar unitatea este situată în centrul comercial Vulcan Value Centre.

Magazinul are o suprafață de 1000 metri pătrați dedicată expunerii produselor, prima unitate deschisă în sectorul 5 al Capitalei păstrând acelaşi concept apreciat de clienții retailerului electro-IT din toată ţara

”Deschiderea noului magazin continuă angajamentul nostru de a fi aproape de consumatori, devenind parte din stilul lor de viață și aducându-le tehnologia care le face fiecare zi mai frumoasă și mai ușoară. De asemenea, noul magazin respect promisiunea DOMO de a oferi o experiență unică de cumpărare, într-un spațiu prietenos și primitor, dar în același timp dinamic și modern”, a declarat Kim Koellner, CEO DOMO Retail.

Conform acestuia, DOMO Vulcan Centre va face parte din magazinele selectate pentru a găzdui, în prima etapă, tinerii care vor participa la programul DOMO Management Trainee, program în cadrul căruia sunt selectați și pregătiți viitorii manageri pentru departamentele grupului.