Stiri: Retail

DOMO Retail a fost preluată de un om de afaceri austriac

02.10.2014

Eugen Petrov, cetățean austriac, fondator și managing partner în cadrul mai multor companii internaţionale, a preluat compania DOMO Retail printr-un proces de management buyout. Astfel, omul de afaceri austriac a devenit unic acționar al companiei care deține DOMO.

Din 2012, Eugen Petrov a fost reprezentant al acționarilor și președinte al Consiliului de Administrație DOMO Retail SA, poziție ce l-a ajutat să înțeleagă valorile companiei și principalele obiective ale acesteia pe termen lung.

„Am preluat noua poziție în cadrul companiei având o viziune clară asupra perspectivelor DOMO ca principal jucător pe piața de retail din România și Sud-Estul Europei. Îmi afirm angajamentul de a susține echipa de management în atingerea obiectivelor de creștere ale companiei. Obiectivul principal pe care mi-l propun ca acționar este să conduc DOMO către rezultate financiare pozitive. Cred în implicarea totală a fiecărui angajat al companiei și am încredere deplină în experiența echipei de management, în cunoștințele și know-how-ul vestic adus de aceasta, precum și în leadeship-ul și viziunealui Kim Koellner, ca CEO al DOMO Retail SA”, a declarat Eugen Petrov.

De 20 de ani, DOMO este recunoscut pe piața din România ca fiind un brand prietenos cu consumatorii, deschis, conectat permanent la nou și inovație și mai ales, de încredere.

Viziunea companiei DOMO este să fie prezentă în fiecare casă din România cu produsele electronice, electrocasnice și IT&C din portofoliul său, ajutând și inspirând consumatorii în viața de zi cu zi.

„Obiectivul nostru poate fi realizat numai prin îmbunătățirea performanțelor de afaceri ale companiei, un rezultat direct al îmbunătățirii satisfacerii nevoilor clienților, al unei bune colaborări și a susținerii din partea partenerilor noștri – furnizori, proprietari, instituții financiare. Misiunea noastră este de a crea o afacere durabilă și valoroasă, pe termen lung, alături de partenerii noștri”, a afirmat Eugen Petrov.