Stiri: Retail

DOMO Retail are un nou Director de Achiziții

24.06.2014

DOMO Retail are un nou Director de Achiziții, Șerban Stănoiu preluând această funcţie, din luna mai. În nou funcţie, el se va ocupa de dezvoltarea portofoliului de produse adaptat cerințelor pieței și poziționării companiei, iar obiectivele lui se aliniază obiectivului DOMO de satisfacere a nevoilor și așteptărilor clienților, prin consultanța, produsele și serviciile oferite.

Acesta deţine o experiență de peste 15 ani în achiziții și vânzări, în cadrul unor companii mari din industria de retail. În plus, în cadrul DOMO Retail, Șerban Stănoiu a ocupat pe rând, în perioada 2005 – 2011, funcțiile de Chief Product Manager și Retail Manager.

“Am lucrat la DOMO mulți ani, într-o period de creștere puternică a pieței, în care DOMO și-a dezvoltat rețeaua de magazine și și-a diversificat portofoliul de la electrocasnice la electronice și IT&C, devenind o companie de top. M-am întors luând în calcul ambiția DOMO de a redeveni lider de piață, într-o perioadă în care industria se confruntă cu multe provăcări. Cred că industria intră într-o nouă fazăși m-am întors pentru a contribui la succesul DOMO”, a spus Șerban Stănoiu.

Șerban Stănoiu este licențiat al Facultății de Comerț și Facultății de Cibernetică din cadrul Academiei de Studii Economice București și a obținut un MBA ASEBUSS – The Institute for Business Administration, in parteneriat Kennesaw State University (KSU), Atlanta –Georgia.