Stiri: Stiri

DONA lansează o nouă unitate la Târgu-Mureş

30.05.2014

O nouă farmacie DONA s-a deschis în Târgu-Mureș. Unitatea se află pe B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 180 și este a treia farmacie DONA din oraş. Noua unitate DONA vine în întâmpinarea clienţilor cu peste 500 de premii. La Tombola Sănătăţii (perioada 1-7 iunie) pot participa clienţii DONA care fac cumpărături de cel puțin 20 de lei. Printre premiile puse la bătaie se numără un televizor, o bicicletă pentru adulţi, una pentru copii, tensiometre şi termometre, cupoane de reducere valabile în Farmaciile DONA sau vouchere pentru viitoarele cumpărături.

În topul priorităţilor noastre stă nevoia medicală a clienţilor. De aceea, ca abordare strategică, urmărim să asigurăm în primul rând cel mai înalt grad de disponibilitate a tratamentelor cu prescripţie medicală şi a celor pentru afecţiunile cronice din piaţă. Vrem să rămânem în continuare recunoscuţi ca farmacia unde tratamentele majore şi vitale sunt disponibile pe rafturi – transmit reprezentanţii DONA.

Lângă farmacie va fi amplasat un cort, unde orice locuitor din Târgu-Mureș îşi poate măsura gratuit tensiunea arterială. Pe 1 Iunie, de Ziua Copilului, cortul va fi gazda pentru activități dedicate celor mici, care sunt invitați să modeleze baloane, să încerce face-painting-ul și vor avea parte și de multe alte surprize.

Farmaciile DONA înseamnă o reţea de peste 230 de unităţi.