Donatii dm drogerie markt

dm drogerie markt susţine SOS Satele Copiilor România

23.12.2020

Donaţii dm drogerie markt. Compania și SOS Satele Copiilor România au colaborat pentru campania „Oferă-i șansa unei copilării fericite!”. Astfel, în perioada 1 noiembrie – 20 decembrie, au fost cumpărate peste 63.000 de produse-vedetă, compania donând astfel 63.921 de lei pentru a veni în sprijinul a peste 550 de copii din comunități vulnerabile, precum și a altor 150 de copii fără familie, care cresc în Satele și Comunitățile de Tineri SOS din țară.

Donaţii dm drogerie markt. 1 leu către SOS Satele Copiilor

Clienții drogheriei dm au avut șansa de a se implica în această campanie cumpărând din cele peste 70 de produse-vedetă, iar pentru fiecare articol cumpărat, dm donează 1 leu către SOS Satele Copiilor România, contribuind astfel împreună la un viitor frumos pentru copiii provenind din medii defavorizate social. Totodată, doritorii au avut și au în continuare ocazia să doneze în contul organizației SOS Satele Copiilor România accesând următorul link.

Donaţii dm drogerie markt. Ce spun reprezentanţii SOS Satele Copiilor?

„Încheiem un an care ne-a încercat pe toți din multe puncte de vedere. În comunitățile vulnerabile situația este dramatică. În contextul pandemiei, părinții reușesc cu greu să pună ceva pe masă copiilor, să le ofere un minim de confort în camera în care, de cele mai multe ori, stau cu toții.

Fără sprijin, copiii nu au nicio șansă să treacă cu bine peste iarnă, iar de școală online nici nu poate fi vorba. Alături de parteneri de încredere, facem eforturi ca acești copii să fie bine. Prin programele SOS, peste 550 de copii sunt sprijiniți an de an în comunitățile vulnerabile, iar 150 cresc zi de zi în Satele și Comunitățile de Tineri SOS.

Mulțumim, dm drogerie markt pentru sprijin în demersul nostru și toată recunoștința noastră pentru oamenii de bine, care au ales produsele selectate și au făcut astfel o faptă bună. Sărbători cu bine și să mergem mai departe cu încredere pentru copii, pentru că nevoia este extrem de mare!”, transmite Diana Podaru, Director General SOS Satele Copiilor Romania.

Citeşte şi Program supermarketuri PENNY de Crăciun 2020 şi Anul Nou 2021

 

 

 

Citiți și despre: