Stiri: Companii

Donaţii importante făcute de HELLA România, în 2016

08.02.2017

Compania HELLA România a împlinit anul trecut 10 ani de activitate și a sărbătorit acest moment deosebit într-un mod inedit. Este vorba de organizarea evenimentului caritabil Bike4Life care s-a desfășurat simultan, în 10 septembrie, între orele 11-17, în toate cele patru orașe în care compania este activă, adică în Timișoara (Piața Libertății), Arad (Piața Avram Iancu), Lugoj (Platoul Casei de Cultură) și Craiova (Piața William Shakespeare).

Evenimentul Bike4Life a presupus o pedalare de 1 kilometru, pe una dintre cele 20 de biciclete de fitness (indoor cycling) disponibile, iar pentru fiecare kilometru pedalat de către participanți, compania a donat 2 euro către Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Louis Țurcanu Timișoara, Secția Clinică Ginecologie din Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, Secția Obstetrică-Ginecologie din Spitalul Municipal Dr. Teodor Andrei Lugoj și Secția Obstetrică și Ginecologie din Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova.

Per total, participanții la Bike4Life au pedalat peste 5000 de km, iar HELLA Romania a donat peste 10.000 euro către cele patru spitale.

Donația s-a realizat în echipamente necesare fiecărui spital după cum urmează: Arad (şapte pătuțuri pentru nou născuți), Timișoara (două combine frigorifice de laborator, cu răcire ventilată, pentru depozitarea sângelui), Lugoj (un monitor ATI, un aspirator nazal, un sterilizator cu aer cald, un set laringoscop, un pulsoximetru, o pompă de sân electrică), Craiova (un cardioticograf).

La finalul sesiunii de pedalat, participanții au fost recompensați cu un cadou din partea HELLA România și au fost înscriși într-o tombolă. În urma extragerii, care a avut loc la încheierea evenimentului, a existat câte un câștigător în fiecare oraș, care a primit un voucher de cumpărături în valoare de 1800 de lei, din partea Sport Concept.