Donatii Rompetrol

Rompetrol donează carburant pentru transportul medical de urgență

25.03.2020

Donații Rompetrol. KMG International sprijină sistemul de sănătate românesc în contextul pandemiei de COVID-19. Compania donează carburant pentru transportul medical de urgență, finanțarea cercetării și achiziționarea de echipament, kituri de testare și materiale necesare pentru unitățile medicale din comunitățile unde își desfășoară activitatea.

Donații Rompetrol. Ce spune conducerea companiei?

“Situațiile de criză sunt un test al solidarității și responsabilității sociale, atât în rândul societății civile, cât și pentru companii. În contextul acestei crize ce ne vizează pe toți, am decis să susținem sistemul național de sănătate alături de partenerii noștri de la Fundația pentru SMURD, prin achiziționarea a 2500 teste de validare a infecției cu virusul COVID-19, dar și prin sprijinirea Institutului Național de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară “Cantacuzino” pentru identificarea tipului de virus care circulă în România. Mai mult, vrem să avem grijă de comunitățile din Constanța și Prahova, de aceea vom dona atât carburant, cât și echipament și materiale medicale pentru instituțiile medicale locale”, a declarat Alexey Golovin, director departament juridic și afaceri corporative al KMG International.

Donații Rompetrol.Ce spune Raed Arafat

“Activitatea Fundației pentru SMURD vine în sprijinul tuturor eforturilor desfășurate de autoritățile române în lupta împotriva răspândirii virusului COVID-19. Implicarea tuturor, la nivel individual, cât și colectiv este vitală, iar sprijinul oferit de partenerul nostru de tradiție Rompetrol este important pentru a continua testarea și cercetarea acestui virus, astfel încât această perioadă dificilă să fie depășită cu succes”, a completat Raed Arafat, președinte Fundația pentru SMURD.

Un important investitor

Rompetrol – KMG International este un investitor important în economia românească. Prin programul „Împreună pentru fiecare”, compania a implementat 101 proiecte de protecţie a mediului şi sănătăţii în întreaga ţară.

Pe lângă parteneriatul strategic cu societatea civilă, compania a mai susținut și:

  • SMURD
  • Gala Societăţii Civile,
  • Festivalul şi Concursul Internaţional George Enescu

Valoarea totală a investiţiilor realizate de către KMG International în țara noastră. se ridică la 4 miliarde de dolari. În același timp, nivelul contribuţiilor la bugetul de stat al României s-au ridicat la peste 16 miliarde de dolari în perioada 2007-2018.

Citește și Corteva Agriscience a lansat Inatreq™ Active pe piața europeană

 

 

 

Citiți și despre:

3 păreri la “Rompetrol donează carburant pentru transportul medical de urgență

  1. Pingback: Angajari PROFI 2020 - Anuntul companiei | Jurnalul de Afaceri

  2. Pingback: Tratament coronavirus - Donatie AbbVie Romania | Jurnalul de Afaceri

  3. Pingback: Ordonanta Militara nr. 3 - Carantina totala in Romania | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.