Dosare Rabla 2020.

Noi dosare Rabla, acceptate de AFM

28.07.2020

Dosare Rabla 2020. Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a anunţat că a avizat alte 86 de dosare de finanţare pentru cumpărarea de către persoane juridice de autovehicule noi în programele „Rabla” şi „Rabla Plus”.

În Programul „Rabla” au fost acceptate 45 de dosare pentru 71 autovehicule şi o contestaţie pentru un autovehicul. De asemenea, în Programul „Rabla Plus” s-au avizat 41 de dosare pentru 107 autovehicule, dintre care 31 electrice hibride şi 76 full electrice.

Dosare Rabla 2020. Lista firmelor acceptate

Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul AFM, la secţiunile aferente.

Persoanele juridice care au fost acceptate se pot adresa producătorilor/dealerilor auto validaţi în Programele „Rabla” şi „Rabla Plus”, listele acestora fiind disponibile, de asemenea, pe pagina instituţiei.

Dosare Rabla 2020. Depunere prin intermediul poştei electronice

Începând cu data de 24 iulie 2020, dosarele de acceptare depuse de către persoanele juridice şi dosarele de validare ale producătorilor/dealerilor auto în cadrul celor două programe guvernamentale se vor transmite doar prin intermediul poştei electronice.

Bugetul alocat în 2020

Programul „Rabla” – ediţia 2020 a început pe data de 17 martie, cu un buget de 405 milioane de lei, cel mai mare de la implementarea programului. AFM estimează că vor exista 60.000 de beneficiari, cel mai ridicat număr din ultimii 15 ani.

Programul „Rabla Plus” a demarar pe 25 martie. Doritorii au posibilitatea să-şi cumpere o maşină 100% electrică sau electrică hibrid plug-in. Pentru prima dată în istoria sa, programul eco permite populaţiei inclusiv achiziţia de motociclete full electric.

De la înfiinţarea Programului „Rabla”, cel puţin 600.000 de autovehicule au fost scoase din uz. Per total, 550.000 de autovehicule noi au fost cumpărate.

Citeşte şi Revoluția 4.0 și domeniul electronic

 

 

Citiți și despre:

  • Evenimentul România Durabilă – AgriBusiness are loc pe 7 noiembrieEvenimentul România Durabilă – AgriBusiness are loc pe 7 noiembrie Marţi 7 noiembrie, începând cu ora 8.30, are loc evenimentul România Durabilă - AgriBusiness "Contribuţia agriculturii la viitorul model economic românesc", în cadrul Academiei de Studii Economice - Aula […]
  • Programul Rabla 2020. Au fost aprobate primele dosareProgramul Rabla 2020. Au fost aprobate primele dosare Programul Rabla 2020. Primele dosare ale unor persoane juridice au fost aprobate în cadrul Programelor "Rabla" şi "Rabla Plus". Listele cu firmele acceptate au fost publicate pe site-ul Administraţiei […]
  • Rabla 2018: 145 de dosare aprobateRabla 2018: 145 de dosare aprobate Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat primele liste cu persoanele juridice acceptate și cu cele respinse în Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional (Programul Rabla) şi în Programul […]
  • Reduceri CFR de Ziua Îndrăgostiților și Dragobete 2020Reduceri CFR de Ziua Îndrăgostiților și Dragobete 2020 Reduceri CFR Ziua Îndrăgostiților și Dragobete 2020. În luna iubirii, pentru zilele de 14 şi 24 februarie 2020, CFR Călători pune în vânzare bilete la jumătate de preț pentru îndrăgostiți sau parteneri de […]
  • Programul Rabla Plus: Noi liste cu firmele acceptateProgramul Rabla Plus: Noi liste cu firmele acceptate Programul Rabla Plus. Listele cu persoanele juridice aprobate în cadrul Programului Rabla Plus au fost publicate pe site-ul AFM. Așadar, în urma aprobării dosarelor de finanțare în ședința Comitetului de […]