Stiri: Stiri

Două companii din România au fost nominalizate pentru Oscarul European în Consultanță

06.06.2014

European Constantinus Awards este cunoscut ca “Oscarul” proiectelor de excelenţă în consultanţă, iar ceromonia de decernare a premiilor din acest an a fost organizată la Madrid, pe 29 mai.

17 misiuni de consultanţă au fost calificate la nivel european prin competiţiile naţionale, 8 au fost nominalizate pentru premiu, iar două dintre companii sunt din România. Este vorba despre RELIANS CORP şi BDO Business Advisory, care au fost nominalizate alături de Accenture Spania, LOYTEC electronics GmbH, Weichselbaum Consulting, P+K Unternehmensberatung GmbH, Exthex GmbH – explore the excellence, C.M.T. & Co.

Relians Corp a fost la prima participare la o astfel de competiţie, cu proiectul ”Planul de Acţiune pentru Energie Durabilă (PAED) al Municipiului Suceava”. Proiectul propus reprezintă rezultatul unei colaborări de succes între RELIANS Corp Romania, Spes Consulting Italia şi Municipiul Suceava. Metodologia utilizată în realizarea acestuia a fost dezvoltată pe baza standardelor şi principiilor internaţionale promovate de European Energy Award şi Project Management.
BDO Business Advisory a fost nominalizată la Constantinus European Awards cu o misiune de consultanță realizată pentru Comisia Naţională de Prognoză şi priveşte „Îmbunătăţirea capacităţii instituţionale şi formularea de politici macroeconomice în domeniul convergenţei economice cu UE şi Comisia Naţională de Prognoză”.

Marele premiu a fost obţinut de Accenture Spania cu proiectul ”New Order Project”.