Două minidrone, în oferta Orange

27.08.2014

Orange România și Parrot aduc în oferta operatorului două minidrone, Rolling Spider şi Jumping Sumo. Acestea pot fi controlate de pe smartphone sau tabletă, cu ajutorul aplicației gratuite FreeFlight 3 pentru dispozitive iOS, Android, Windows 8.1 şi Windows Phone 8.1.

Minidrona Rolling Spider de la Parrot este o dronă zburătoare, ultra-compactă și foarte ușoară, la numai 55 grame, ce se poate deplasa pe sol, pe pereți și chiar pe tavan. Aceasta este echipată cu o cameră verticală, poziționată sub fuselaj, care o ajută să se stabilizeze în timpul zborului și să realizeaze fotografii în aer liber sau în interior, la diverse evenimente sau în vacanță. Imaginile sunt stocate în memoria flash de 1 GB și pot fi ulterior transferate pe computer.

Rolling Spider are autonomie de 8 minute și funcționează cu o baterie reîncărcabilă Litiu-Polimer de 550 mAh, compatibilă și cu drona Jumping Sumo de la Parrot.

Jumping Sumo reprezintă o inovație în domeniu, cu o mobilitate deosebită. Se poate deplasa cu o viteză maximă de 2 m/s în interiorul sau în afara casei, poate lua viraje în unghi drept și poate realiza întoarceri la 180 grade.

Jumping Sumo are autonomie de 20 de minute, poate sări până la 80 cm înălțime și permite programarea unui traseu, care va fi regăsit ulterior în mișcările predefinite ale dronei.

„În februarie 2011 aduceam în ofertă AR Drone, primul quadricopter controlat de la distanță cu ajutorul sistemului Wi-Fi integrat, și lansam astfel o nouă gamă de produse ce îmbină tehnologii inovatoare pentru a oferi noi posibilități de divertisment clienților noștri. Rolling Spider şi Jumping Sumo, noua generație de minidrone, completează oferta existentă de jucării inteligente ultra-tehnologizate, atractive atât pentru adolescenți, cât și pentru adulți. Având caracteristici care le sprijină funcționalitatea atât în interior, cât și în exterior, ele le oferă utilizatorilor posibilitatea de a înregistra momente memorabile oriunde s-ar afla.” a declarat Alexandra Faciu, Senior Product Manager în cadrul Orange.

 

Citiți și despre: