Stiri: Retail

Două noi restaurante, deschise în Bucureşti Mall

28.09.2015

Centrul comercial București Mall își așteaptă clienții cu două restaurante noi. Astfel, începând din această toamnă, clienții mall-ului au la dispoziție meniurile și preparatele culinare ale Oro Toro și Salad Box.

Centrul comercial se află în plin proces de renovare și modernizare, extizându-şi şi diversificându-şi oferta de la o lună la alta. Începând din septembrie, clienții Bucureşti Mall se pot bucura de meniuri noi și o gamă variată de preparate, în cele două noi restaurante inaugurate la etajul al doilea, în zona de food-court.

La Oro Toro, clienții mall-ului vor descoperi o mare varietate de burgeri delicioși, dar şi salate, sandvișuri şi alte preparate. Preţurile produselor sunt accesibile, iar calitatea burgerilor, recunoscută pe piață.

De asemenea, noul restaurant Salad Box oferă hrană sănătoasă, la prețuri accesibile, și control al clientului asupra a ceea ce comandă. Meniurile cuprind patru categorii principale: salate, supe-cremă, deserturi și sucuri naturale.

„Deschiderea celor două noi restaurante face parte din strategia de dezvoltare și modernizare a București Mall, primul centru comercial modern din România. În luna septembrie, București Mall a împlinit 16 ani de la inaugurare”, au afirmat reprezentanţii Bucureşti Mall.