Stiri: Logistica

Două târguri pentru pasionaţii de auto, la Romexpo

25.05.2015

În perioada, 28 şi 31 mai, Romexpo devine arena principală pentru desfăşurarea a două ţârguri dedicate atât celor pasionaţi de lumea auto, cât şi celor care deţin un business în domeniu. Este vorba de Autoexpotehnica şi Autoexpo.

Autoexpotehnica, expoziţie internaţională de componente şi accesorii auto, este deja la a 4-a ediţie şi reuneşte importanţi furnizori din domeniu, fiind dedicată în special producătorilor, distribuitorilor şi designerilor din industria auto. Totodată, evenimentul reprezintă un moment oportun pentru încheierea de noi contracte şi de analiză a pieţei.

Autoexpo, târg de autoturisme, camioane şi utilitare, este o premieră în portofoliul de evenimente organizate de Romexpo. Expoziţia este dedicată atât celor care doresc să-şi achiziţioneze un automobil personal, cât şi administratorilor de parcuri auto care intenţionează să-şi lărgească flota.

Expozanţii prezintă proiectele pe care le-au dezvoltat în ultimul an, alături de cele mai recente inovaţii în design, tehnologie şi logistică a vehiculelor.

Cu această ocazie, şoferii de profesie pot afla care sunt ultimele soluţii care îi pot ajuta în activitate, dar şi noutăţi referitoare la modificările legislative în domeniu.