Stiri: Logistica

Două târguri pentru pasionaţii de automobile, în acest weekend, la Romexpo

21.04.2016

Romexpo organizează în perioada 22-24 aprilie două târguri dedicate pasionaților de automobile și profesioniștilor din domeniul auto: Autoexpotehnica şi Auto Expo. Cele două târguri vor reuni în același spațiu producători, importatori și distribuitori de componente auto, accesorii, tunning și echipamente, printre care Romfracht, Tomax Prest sau Tecno Plast Cugir.

Autoexpotehnica este una dintre singurele expoziții din ţara noastră dedicate industriei de componente și accesorii auto. Evenimentul reprezintă o oportunitate pentru cei din industrie de a atrage clienți noi, de a relaționa cu ceilalți competitori și de a se informa în legătură cu cele mai noi tendințe ale domeniului.

Printre companiile participante la târg se numără şi Romfracht, societatea care furnizează atât servicii de transport rutier, transport maritim și transport aerian în condiții de maximă siguranță, promptitudine și calitate, cât și produse de cea mai înaltă calitate, precum fibrele pentru ranforsarea betonului sau produsele ecologice Realco.

Tomax Prest va prezenta la Autoexpotehnica echipamente de ridicat pentru ateliere de vulcanizare, precum cricuri sau elevatoare de ultimă generație.

În aceeași perioadă cu Autoexpotehnica şi Auto Expo, în cadrul Romexpo se va desfășura și Salonul de motociclete, accesorii și echipamente, București – SMAEB.

Program de vizitare:

Vineri 22 Aprilie – intre orele 13:00-18:00;
Sâmbătă 23 Aprilie – intre orele 10:00-18:00;
Duminică 24 Aprilie – intre orele 10:00-16:00.

Pentru mai multe informaţii despre târguri, accesaţi autoexpotehnica.ro şi autoexpo.ro.