Stiri: Sanatate

Vaccinuri anti-COVID

204.000 doze de vaccin Janssen ajung azi în România

29.09.2021

Doze vaccin Janssen. 204.000 doze de vaccin Janssen vor ajunge azi, 29 septembrie 2021, la Compania Națională „Unifarm” SA. Transportul este asigurat de firma producătoare, iar dozele de vaccin vor fi aduse în București pe cale terestră.

Doze vaccin Janssen. Compania Unifarm

Dozele vor fi depozitate la Compania Națională „Unifarm” SA, iar în perioada următoare vor fi distribuite în centrele regionale existente la nivel național. Depozitul Companiei Naționale „Unifarm” SA este complet autorizat și avizat de către Autoritatea Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România (ANMDMR), autoritatea națională care are competență în domeniul medicamentului de uz uman.

1.381.300 de doze Janssen au fost recepționate până acum

Până în prezent, 1.381.300 de doze Janssen au fost recepționate, iar 749.799 au fost deja utilizate pentru imunizarea populației.

În ţara noastră, alocarea dozelor de vaccin se realizează conform calendarului de livrare pus la dispoziție de firma producătoare, sens în care, periodic, țara noastră primește tranșele de vaccin necesare imunizării populației.

Citeşte şi Vaccinarea elevilor 2021. Anunţul făcut de Comitetul Național de Vaccinare împotriva COVID-19