Slide

Stiri: Sanatate

Dr. Gabor Mate

Dr. Gabor Maté vine în România pe 17 iunie 2022

06.02.2022

Pe data de 17 iunie 2022, Dr. Gabor Maté va fi prezent în România ca speaker la unul dintre cele mai importante evenimente ale anului: BRAND MINDS 2022, care va avea loc în București, la Romexpo.

Autori internaționali de renume, cercetători remarcabili și oameni de afaceri străluciți vin în fiecare an la conferințele BRAND MINDS pentru a oferi cel mai relevant și actual conținut, util în dezvoltarea profesională și personală. Iar această ediție nu face excepție, cu cel puțin 7 speakeri remarcabili, confirmați până în prezent. Cel mai recent vorbitor anunțat, Dr. Maté este un cunoscut specialist în domeniul dependențelor și nu numai, cu peste 20 de ani de experiență clinică și de cercetare. De asemenea, activitatea sa și munca de cercetare privind stresul ascuns, traumele, tulburările emoționale și impactul acestora asupra sănătății oamenilor, funcționării organizațiilor și al societății au devenit, de asemenea, foarte apreciate la nivel mondial.

Costul stresului ascuns și relația corp-minte

La evenimentul BRAND MINDS 2022, Dr. Gabor Maté va vorbi despre costul stresului ascuns și despre relația corp-minte.

El a fost distins cu premiul „Hubert Evans Prize” pentru literatură de non-ficțiune, cu premiul „Order of Canada”, cea mai înaltă distincție civilă a țării sale, pentru activitatea sa medicală și pentru scrierile sale revoluționare, precum și cu „Civic Merit Award” din partea orașului său natal, Vancouver.

Este, de asemenea, foarte cunoscut pentru cartea sa de succes „Când corpul spune NU”, clasată pe locul 1 în 2021 la categoria „Cărți publicate pentru prima dată în România”, a cărei prime ediții s-a epuizat înainte de a ieși din tipar, potrivit editurii Curtea Veche.

BRAND MINDS 2022

Pe lângă participarea lui Gabor Maté la eveniment, BRAND MINDS 2022 aduce pe scena de la Romexpo încă 6 experți, pe 17 și 18 iunie:

1. GARY VAYNERCHUK – CEO VaynerMedia – Investor & Entrepreneur

2. JORDAN B. PETERSON – World Famous Psychologist & Bestselling Author

3. DANIEL PINK – #1NY Times Bestselling Author & Sales Expert

4. JONAH BERGER – Consumer Behavior Expert

5. WHITNEY JOHNSON – Team Performance Expert

6. ANGELA OGUNTALA – Futurist & Innovation Expert

Citeşte şi Romexpo, proiect inedit. Cum se poate transforma centrul expoziţional