Stiri: Social

Dr.Oetker susţine organizaţia SOS Satele Copiilor

12.12.2015

Adolescenții și copiii aflaţi în grija organizaţiei SOS Satele Copiilor România au pregătit, în prag de sărbătoare, o mulţime de biscuiţi deliciosi şi frumos decoraţi. Dr.Oetker a organizat un atelier de copt prăjituri pentru cei 11 tineri ce locuiesc în Satul SOS din Bucureşti al organizaţiei şi i-a îndemnat să-şi folosească imaginaţia pentru a-şi crea propriile delicii. În cadrul cald de la Chef Parade, copiii au făcut aluatul, au copt şi au decorat biscuiţi pe care să-i poată aşeza în bradul de Crăciun.

Chiar dacă românii obişnuiesc să aşeze bomboane în brad în aşteptarea lui Moş Crăciun, noile Ornamente de la Dr.Oetker au oferit alternativa dulciurilor de casă pentru decorurile de sărbători.

Fiind una dintre cele mai creative activităţi, coacerea şi decorarea biscuiţilor este mereu atractivă pentru copii, implicând joaca, imaginaţia şi punând în valoare unicitatea fiecăruia. Astfel, cu mic, cu mare, copiii au devenit rapid interesaţi de provocare şi au întrecut aşteptările prin creaţiile lor demne de mândrie.

Organizaţia SOS Satele Copiilor România este membră a SOS Kinderdorf International, una dintre cele mai mari organizații non-profit din lume. Încă de la înființarea sa, în anul 1949, de către medicul Hermann Gmeiner, aceasta acționează în 134 de țări și oferă 1800 de programe și servicii unui număr de peste un million de beneficiari. În ţara noastră, SOS Satele Copiilor România ocrotește și sprijină astăzi, la aproape 25 de ani de la înființare, mai mult de 1000 de copii care au pierdut sau riscă să piardă îngrijirea familiilor biologice..

.