Stiri: Sanatate

Dr. Reddy’s Laboratories sărbătoreşte 20 de ani în România

20.09.2015

Compania farmaceutică Dr. Reddy’s Laboratories sărbătoreşte 20 de ani de la lansarea pe piaţa din România. Compania a intrat pe piața locală în anul 1995, având drept obiectiv punerea la dispoziția pacienților medicamente accesibile și de calitate.

De la momentul lansării, producătorul farma a raportat constant creșteri, devenind o companie importantă pe piața medicamentelor generice, cu o reputație deosebită în anumite arii terapeutice, precum gastroenterologie și oncologie.

“Sunt mândru că sărbătorim 20 de ani de activitate Dr. Reddy’s în România și doresc să felicit întreaga noastră echipă talentată și devotată, cu ocazia acestui eveniment important. România este una dintre cele mai importante piețe din Europa de Sud-Est, cu perspective excelente pentru viitor. Sunt convins că vom continua să atingem cu succes principalul nostru obiectiv, acela de a oferi medicamente inovatoare, la prețuri accesibile”, a declarat Abhijit Mukherjee, Chief Operating Officer – Dr. Reddy’s Laboratories Ltd.

Echipa Dr. Reddy’s Laboratories numără, în prezent, peste 90 de profesioniști şi comercializează 35 de produse în 8 domenii terapeutice cheie, printre care gastro-enterologie, oncologie, terapia durerii și neuro-psihiatrie.

“Sprijinul și încrederea de care ne-am bucurat în ultimii 20 de ani au motivat echipa noastră să inoveze în permanență, pentru a găsi astăzi soluții la problemele de sănătate de mâine. În viziunea noastră medicamentele nu sunt niște simple molecule, ci o modalitate de a ajuta oamenii să se bucure din nou de sănătate”, adaugă Vijay Palamadai, Country Manager – Dr. Reddy’s Romania.

În plus, în toţi aceşti 20 de ani, compania a susţinut mai multe proiecte sociale, în parteneriat cu diverse organizații locale, pentru a promova sănătatea și a ajuta pacienții să trăiască o viață mai bună, inițiative care subliniază eforturile constante ale companiei de a sprijini nevoile curente ale pacienților.