Dragonul Roșu închis martie 2020.

Complexul comercial Dragonul Roșu se închide

15.03.2020

Dragonul Roșu închis martie 2020. Complexul comercial Dragonul Roșu a anunțat că se va închide în perioada 16-23 martie din cauza pandemiei de coronavirus. Măsura a fost luată pentru ca persoanele care lucrează sau vizitează complexul să nu fie supuse riscului de infectare cu coronavirus, a anunțat compania care administrează Dragonul Roșu.

Până la ora actuală, niciun comerciant sau client al Dragonului Roșu nu a fost depistat pozitiv cu virusul letal.

Dragonul Roșu închis martie 2020. Anunțul făcut de administratorul complexului comercial

”Având în vedere pandemia de coronavirus declarată de Organizația Mondială a Sănătății, tinând cont de deciziile Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență privind măsurile ce se impun pentru preîntâmpinarea contaminării și de măsurile comunicate de Ministerul Sănătății vizând reducerea deplasărilor, evitarea aglomerației și implicit a riscului infestării, vă informăm că Administrația Complexului Comercial Dragonul Roșu a decis închiderea zonei în perioada 16-23 martie 2020”, a anunțat compania, într-un comunicat de presă publicat pe site-ul https://dragonulrosu.ro/

Dragonul Roșu închis martie 2020. O măsură preventivă

Măsura închiderii complexului comercial este una preventină, de responsabilitate socială. Aceasta are drept scop protejarea comercianților, clienților și angajaților centrului comercial.

Dragonul Roșu închis martie 2020. Închiderea complexului Dragonul Roșu pentru o perioadă determinată vine în sprijinul măsurilor adoptate de autoritățile române pentru a limia impactul pandemic al coronavirusului.

Niciun caz înregistrat

”Menționăm că până în prezent niciun comerciant sau vizitator al complexului nu a fost contaminat cu noul coronavirus, dovedind astfel că atât comerciații, cât și administrația au acționat responsabil în această privință, acțiunea de închidere fiind doar o măsură pur preventivă”, mai precizează reprezentanții Dragonul Roșu.

Administrația complexului comercial va asigura, în această perioadă, permanența și paza centrului, cu personal calificat.

Dragonul Roșu închis martie 2020. 5.000 de magazine

Dragonul Roșu este vizitat zilnic de zeci de mii de oameni și găzduiește peste 5.000 de magazine.

Citește și Măsuri coronavirus: Recomandări pentru populație din partea Departamentului pentru Situații de Urgență

 

 

 

Citiți și despre: