Stiri: IT&C

Citeşte şi Agroland Agribusiness, obligaţiuni de 10 milioane de lei

Drepturi de preferinţă iHunt Technology. Anunţul făcut de BVB

22.11.2021

Drepturi de preferinţă iHunt Technology. Bursa de Valori București a anunţat că marți, 23 noiembrie, intră la tranzacționare drepturile de preferință HUNTR01 aferente majorării capitalului social derulată de iHunt Technology Import Export (HUNT).

Drepturile de preferință vor putea fi tranzacționate pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare până în 29 noiembrie 2021.

Majorarea capitalului social

Compania anunță majorarea capitalului social prin emisiunea unui număr de 4.700.000 acțiuni noi.

Operațiunea de majorare a capitalului social va fi organizată în două etape. Fiecare acționar îndreptățit a primit un număr de drepturi de preferință egal cu numărul de acțiuni deținute la 22 martie 2021.

Perioada de subscriere a acțiunilor nou emise în baza exercitării drepturilor de preferință se va derula în perioada 6 decembrie 2021 – 5 ianuarie 2022. Investitorii vor putea cumpăra acțiuni nou emise în baza numărului de drepturi de preferință deținute.

Drepturi de preferinţă iHunt Technology. Raportul de subscriere

Raportul de subscriere este de o acțiune nou emisă la trei drepturi de preferință deținute. Prețul de subscriere al unei acțiuni nou emise este de 0,9382 lei/acțiune, din care 0,1 lei reprezintă valoarea nominală, iar 0,8382 lei prima de emisiune.

Acțiunile rămase nesubscrise în Etapa I a majorării de capital social vor fi oferite spre vânzare, prin intermediul unui plasament privat, în cadrul Etapei a II-a de subscriere, la un preț de emisiune mai mare decât prețul de emisiune din prima etapă. Etapa a II-a va începe în a treia zi lucrătoare după încheierea Etapei I și se va derula pe parcursul a cinci zile lucrătoare, cu posibilitatea închiderii anticipate.

Caracteristicile și termenii ofertării acțiunilor în Etapa a II-a, inclusiv prețul de emisiune sau modalitatea de determinare a acestuia, vor fi stabilite prin hotărârea Consiliului de administrație, ulterior încheierii Etapei I.

Acțiunile nou emise rămase nesubscrise în etapa a II-a vor fi anulate.

Citeşte şi Emisiune obligaţiuni iHUNT: Ce capitalizare are compania?