Stiri: Retail

D’S Damat s-a redeschis în Plaza România

04.08.2015

Magazinul D’S Damat din Plaza România a trecut printr-un proces de reconfigurare. Noul magazin, care s-a deschis pe 1 august, se află în aceeași locație (la parterul mall-ului) și ocupă o suprafaţă de 190,76 de metri pătraţi.

Din data de 1 august, clienţii Plaza România pot beneficia din nou de gama de produse oferită de retailerul turc D’S Damat.

D’S Damat, brandul deținut de compania turcă Orka Group, a devenit, în doar patru ani de la intrarea pe piața românească, lider pe segmentul de vestimentație masculină, deținând în prezent zece magazine în cele mai mari centre comerciale din România. Încă din 2010, D’S Damat s-a remarcat prin cel mai bun raport calitate-preț al produselor vestimentare, devenind una din principalele opțiuni pentru consumatorii din România în ceea ce privește achiziționarea hainelor elegante, de tip business sau casual.

Brandul deținut de Orka Group a reușit schimbe în mod pozitiv percepția publicului român despre produsele confecționate în Turcia, prin oferta diversificată, designul și calitatea materialelor, în mare parte realizate în Italia, comparabile cu cele ale marilor branduri vestimentare internaționale. D’S Damat a devenit un etalon pentru bărbații care acordă o deosebită atenție imaginii lor și ținutei vestimentare pe care o poartă.

Magazinele din România sunt aprovizionate cu aceleași colecții precum magazinele din alte țări, iar colecțiile și conceptele magazinelor din România respectă aceleași standarde precum cele din țările unde brandul turcesc este prezent.

Redeschiderea D’S Damat face parte din strategia de modernizare a Plaza România.