Stiri: Logistica

DTZ Echinox a asistat Triton în tranzacţia cu firma de curierat Cargus

12.06.2014

DTZ Echinox a asistat Triton International Cargo în tranzacţia cu firma de curierat Cargus pentru închirierea unei proprietăți multifuncționale cu o suprafață de 5.000 metri pătraţi, reprezentând spațiu de depozit și birouri, în zona de nord a centurii Capitalei.

Astfel, firma de consultanţă imobiliară a oferit Cargus cea mai bună opțiune pentru extinderea operațiunilor, conform cerințelor complexe si specifice profilului activității de curierat.

“Implicarea într-o tranzacție de nișă pentru segmentul logistic, unde opțiunile de închiriere au fost extrem de limitate, ne bucură foarte mult. Promptitudinea și inspirația noastră s-au completat perfect  cu încrederea și suportul extraordinare pe care le-am avut atât de la Triton, cât și de la Cargus”, a declarat Rodica Târcavu, directorul departmentului Industrial în cadrul DTZ Echinox.

Compania Cargus se află în top 3 jucători pe piața de curierat din România.

Triton International Cargo este o companie românească înființată în 1999, care oferă servicii de logistică și transport, în special pentru industria auto.

În ultimele 18 luni, DTZ Echinox a intermediat tranzacții de peste 22.000 metri pătraţi de spații de depozitare, printre clienții companiei numărându-se M&M Militzer, E Van Wijk, Profi, UPS, Pioneer.