Stiri: Retail

DTZ Echinox își consolidează echipa de Retail

04.07.2014

DTZ Echinox își consolidează echipa de Retail prin recrutarea Mihaelei Petruescu, consultant cu experiență de peste 8 ani pe piața locală de retail. Ea va coordona activitatea de închiriere în centrele comerciale pe care compania le administrează și se va concentra pe câștigarea de noi clienți și consolidarea poziției companiei pe piață pe acest segment.

“Segmentul de retail, cu toate componentele sale (închirieri, property management, consultanță, evaluări) reprezintă o divizie strategică pentru compania noastră. Activăm pe o piață foarte competitivă și dorim să ne diferențiem prin valoarea adăugată serviciilor oferite clienților noștri”, a declarat Oana Iliescu, Managing Director DTZ Echinox.

Per total,DTZ Echinox administrează un portofoliu de patru centre comerciale, cu o suprafață cumulată de peste 150.000 metri pătraţi.

“Dedicarea unui specialist activității de închiriere în proiectele pe care le administrăm, continuă strategia de diferențiere pe care am demarat-o anul trecut, odată cu dezvoltarea Retail Metrics – un set de cercetări de piață specializate, derulat cu succes în ultimul an, în 12 centre comerciale.” a mai spus Oana Iliescu.

Mihaela Petruescu deţine experienţă în companii precum CBRE și Capital Property Advisors, fiind implicată în toate etapele de închiriere a unor proiecte precum Arena Mall Bacău, Era Shopping Park Iași, Mureș Mall Târgu-Mureș, Cora Constanța.