Stiri: Stiri

DTZ Echinox preia administrarea centrului comercial Cocor

05.12.2013

DTZ Echinox a preluat de la 1 decembrie serviciile de property management pentru centrul comercial Cocor, prin această preluatea volumul portofoliul de Property Management al companie depăşind 160.000 metri pătraţi.

Compania a primit un mandat extins care include pe langă administrarea centrului comercial şi servicii de consultanţă strategică privind repoziţionarea şi închirierea.

“În prima parte a mandatului DTZ Echinox are ca obiectiv retrasarea procedurilor şi optimizarea activităţii de administrare. Avem încredere că putem contribui la transformarea magazinului Cocor într-un proiect de succes, astfel încât să işi atingă potenţialul maxim. Dorim să consolidăm tendinţa de creştere înregistrată în acest an, în ceea ce priveşte cifra de afaceri şi traficul, printr-o nouă abordare a retailului din zona centrală a capitalei.” a declarat Sebastian Mahu, Head of Property Management Department DTZ Echinox.

Acesta consideră că magazinul Cocor are toate premisele să prezinte o creştere spectaculoasă în urmatorii ani, în contextul în care piaţa imobiliară din România este o piaţă volatilă.

De asemenea, Florin Popescu, preşedintele Consiliului de Administraţie al S.C. Cocor S.A., a precizat că are încredere în echipa DTZ Echinox, iar impactul deciziei va fi unul pozitiv, ţinând cont de mixul de experientă, expertiză şi determinare a tuturor părţilor implicate.

“Urmăream externalizarea acestor servicii de mai mult timp, însă ne-am dorit să identificăm partenerul optim pentru a demara acest proces” a afirmat aceasta.

Centrul comercial Cocor din Bucureşti are o suprafaţă de 11.200 metri pătraţi şi un grad de ocupare de 71%, cei mai noi chiriaşi fiind Billa şi Terranova.