Stiri: Constructii

DTZ Echinox va administra o parte din complexul Parcul Privighetorilor

15.01.2014

DTZ Echinox a preluat administrarea unui portofoliu de 39 de apartamente din cadrul complexului rezidenţial Parcul Privighetorilor, localizat în zona Băneasa. Astfel, DTZ se va ocupa în exclusivitate şi de valorificarea acestui portofoliu de apartamente, de la stabilirea strategiei de promovare şi până la intermedierea tranzacţiilor.

Parcul Privighetorilor cuprinde două blocuri a câte cinci etaje, cu 119 apartamente de două, trei şi patru camere, în prezent, gradul de ocupare al complexului fiind de 70%.

Complexul a fost dezvoltat de compania Cordia în parteneriat cu Futureal şi Alpha Bank.

“În ultimul an am remarcat o creştere a interesului cumpărătorilor pentru achiziţii în scop investiţional, aceştia vizând proprietăţi cu valori cuprinse între 100.00 şi 250 000 de euro. Poziţionarea în mijlocul naturii, combinată cu facilităţile deosebite pe care le oferă, fac din complexul rezidenţial Parcul Privighetorilor o opţiune interesantă, atât pentru cei care intenţionează să îşi cumpere o locuinţă, cât şi pentru cei care doresc să investească în achiziţia de apartamente”, a declarat Mihaela Pană, Head of Residential Department DTZ Echinox.

Potrivit ei, nordul Capitalei se află în topul preferinţelor expaţilor care lucrează în Bucureşti, iar locuinţele din această zonă pot fi uşor închiriate acestora.

Compania DTZ Echinox oferă servicii de consultanţă care includ implementare de strategii de vânzare sau închiriere pentru proprietăţi rezidenţiale premium, precum şi asistenţă pe parcursul procesului de tranzacţionare sau închiriere, având o experienţă pe segmentul rezidenţial premium de 20 de ani.