Slide

Stiri: Constructii

DTZ și Cassidy Turley vor funcţiona sub noul brand DTZ

06.01.2015

DTZ a anunţat fuziunea dintre Cassidy Turley – DTZ, care va opera de acum înainte ca o singura firmă globală, după finalizarea achiziției Cassidy Turley de către consorțiul privat de investiții TPG Capital, PAG Asia Capital și Fondul de pensii al cadrelor didactice din Ontario.

Asocierea Cassidy Turley și DTZ creează o companie de servicii imobiliare care se clasează în primele trei la nivel mondial, Cassidy Turley contribuind cu o „moștenire” semnificativă ca lider de piață în Statele Unite, în timp ce DTZ oferă o platformă globală de servicii complete la nivel internațional.

DTZ oferă acum clienților servicii integrate în peste 30 de piețe importante din SUA, în plus față de cele existente în Europa și Asia.

Noua companie înregistrează venituri anuale de 2,9 miliarde dolari și are peste 28.000 de angajați.

De asemenea, la nivel mondial, DTZ are în administrare spații totalizând peste 3,3 miliarde de metri pătrați, în proprietăți deținute de clienți instituționali, din sectorul public, corporate și privat.

Tod Lickerman va fi CEO al companiei integrate, iar Joseph Stettinius Jr., CEO-ul Cassidy Turley, este acum director executiv pe Regiunea America, în timp ce Brett White, fostul CEO al CB Richard Ellis, care, de asemenea, a investit în achizitie, va deveni președinte cu drepturi depline din martie 2015.

„Fuziunea dintre cele două societăți maximizează capacitatea DTZ de a răspunde nevoilor clienților cu rapiditate, eficiență și flexibilitate, calități unice în companii globale de dimensiunea noastră. Noul DTZ combină capabilitățile unei firme de clasă mondială cu expertiza unei organizații mai mici, mai agile și mai tenace”, a spus Tod Lickerman.