Duminică va avea loc o nouă extragere a bonurilor fiscale

15.07.2016

Loteria bonurilor fiscale aferentă lunii iunie va avea loc duminică, pe data de 17 iulie, începând cu ora 19.30. Extragerea va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române și va putea fi transmisă, în direct, de toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei Române.

Vor fi acordate cel mult 100 de premii, fondul de premiere fiind de 1 milion de lei.

Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Astfel, duminică va fi organizată prima etapă, care va consta în extragerea bilelor care vor determina ziua emiterii și valoarea bonurilor câștigătoare. După centralizare, dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câștigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală și al Loteriei Române pentru o perioadă de minim 30 de zile.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate și o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.

 

Citiți și despre: