Stiri: Logistica

Dunlop lansează o nouă gamă de anvelope pentru motocicletele de aventură

23.03.2015

Dunlop a anunțat lansarea unei noi game de anvelope TrailSmart, proiectată pentru motocicletele destinate expedițiilor în off-road și aventurii, precum și pentru nevoile motocicliștilor. Noile anvelope oferă o mai mare aderență pe carosabil umed și uscat pentru o superbă manevrabilitate atât on road cât și off-road, împreună cu un kilometraj impresionant.

Construită pe succesul anvelopei DunlopTrailmax TR91, noul model TrailSmart prezintă o serie de caracteristici de performanță ce se potrivesc stilului de viață specific motociclistului pasionat de aventură. Motociclistul iubitor de aventură din zilele noastre așteaptă o performanță cel puțin egală cu cea a anvelopei de până acum, și caută în plus comfortul și capacitățile specifice unei anvelope proiectate pentru motociclete ce rulează pe distanțe lungi. Aceștia caută facilități moderne, în timp ce au încă dorința de a merge spre următoarea aventură.

În plus, anvelopele TrailSmart oferă capacități off-road superioare prin raportul optimizat al petei de contact și prin optimizarea unghiurilor canelurilor de-a lungul secțiunii principale a benzii de rulare.

Anvelopa prezintă,de asemenea, câteva caracteristici legate de capacitatea de uzură și kilometraj, cum ar fi un număr optimizat al petelor de contact, un nivel echilibrat al rigidității blocurilor, o lățime optimizată a federrului, generând astfel un kilometraj cu 14% mai mare.

“Suntem extrem de încântați să anunțăm lansarea noilor anvelope Dunlop TrailSmart. Din moment ce motocicliștii Dunlop continuă să se aștepte la aventură și la un stil de viață ce merge “mereu mai departe”, aceste anvelope oferă atât capacități on road cât și off-road într-o proporție de 90/10, în timp ce livrează și un kilometraj sporit și o excelentă aderență pe carosabil umed și uscat,” a spus Andy Marfleet, Marketing Manager Moto – EMEA.