Stiri: Constructii

Banca Transilvania preia Idea Bank.

Dynamic Selling Group preia divizia de tâmplărie PVC a TeraPlast

14.02.2021

Consiliul Concurenţei a anunţat că a autorizat tranzacţia prin care Dynamic Selling Group S.A. preia fondul de comerţ aferent liniei de business Profile de tâmplărie PVC aparţinând TeraPlast S.A. Conform instituţiei, această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească.

Activitatea Dynamic Selling Group

Dynamic Selling Group S.A. desfășoară activități privind producția și comercializarea de profile din PVC pentru ferestre și uși, precum și comercializarea de accesorii pentru tâmplăria PVC (panel PVC, feronerie, garnituri, armături și conectori) pentru ferestre și uși.

TeraPlast S.A. este, în prezent, cel mai mare procesator de PVC din România și unul dintre cei mai importanți producători români de materiale pentru construcții, instalații și amenajări.

Portofoliul de produse al companiei cuprinde:

  • instalații și amenajări
  • profile de tâmplărie PVC
  • granule din PVC

Operaţiunea nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei

În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Citeşte şi Magazine ProfiGo. Două noi unităţi, deschise în Timişoara